Montering af varmepumper nær Stilling, Skanderborg, Hasselager og resten af Østjylland


Hos Hørning Installation står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en varmepumpe til din bolig, sommerhus, kolonihave eller dit erhvervsmål.

Vi tilbyder både luft til luft, luft til vand samt jordvarme, hvilket betyder vi kan finde en løsning til ethvert behov. I tidens løb har vi monteret adskillige varmepumper for vores mange kunder, og kan derudover også stå for både vedligeholdelse og service af dem.

Vi er bl.a. medlem TEKNIQKMO - godkendt og  VE -godkendt , samt  ISO 9001:2015 certificeret indenfor køl.

Vi tilbyder også en serviceaftale til din varmepumpeKlik på linket for at læse mere. Du kan bestille et service-abonnement til din varmepumpe og/eller ventilationsanlæg allerede den dag du får det installeret, så behøver du ikke bekymre dig om vedligehold og vi husker det årlige eftersyn for dig. Husk der er lovkrav om årligt eftersyn på varmepumper med over 1kg kølemiddel

Vi forhandler mærker som bl.a. BOSCH, VØLUND, Thermia, MIDEA, Mitsubishi, Carrier, Hitachi, mv.

 

Spar penge på varmeregningen med en varmepumpeløsning og udled mindre CO2

Hvad enten du er i gang med et nybyggeri, en renovering, en tilbygning eller sommerhus og kolonihave, kan en varmepumpeløsning være en rigtig god investering.

Der er rigtig mange penge at spare, hvis du skifter dit oliefyr ud med en varmepumpe, og vi rådgiver dig gerne til den rigtige løsning. Vi har stort kendskab til branchen, og deler naturligvis gerne ud af vores viden, hvis du overvejer at skifte dit gamle anlæg ud med en varmepumpe.

 Vi har rådført og søgt energitilskud for mange kunder. Vores rådgivning om energieffektive løsninger bygger på stor faglig viden, og vores serviceteam er din garanti for tryghed. Hørning Installation har været leverandør af tekniske løsninger siden 1930.

 

Har du brug for hjælp med varmepumper?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpeløsning. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os, eller blot har spørgsmål til vores arbejde, kan vi kontaktes på telefon 86 92 10 17 eller på mail post@h-inst.dk.

Vi har installeret adskillige varmepumper i bl.a. Skanderborg, Hørning, Stilling og Hasselager – men vi kører naturligvis også i resten af Danmark. 

Hos Hørning Installation har vi også mange års erfaring som elektriker og EL installatør, samt arbejdsområder som VVS og industriservice. Kontakt os i dag og hør nærmere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luft til luft

En luft til luft varmepumpe er EL drevet
og leverer ca. 4 – 6 gange så meget
varmeenergi ud, som den anvender i
EL-energi.

En luft til luft varmepumpe kan normalt
både varme og køle samt blæse (og affugte)

Varmepumpen har typisk en levetid på 10 -15 år
& den kræver lidt vedligehold – samt årligt eftersyn.

Sådan fungerer en luft til luft varmepumpe?
En luft til luft varmepumpe består af en indedel
og en udedel. Udedelen trækker energi ud af luften udenfor, hvilket typisk er muligt helt ned til -20 grader. Via indedelen sendes varmen ind i huset hvor den anvendes til rum opvarmning.

 

 

Luft til vand

En luft til vand varmepumpe er EL drevet.
Den kan typisk levere 3 – 5 gange så meget
varmeenergi ud, som den anvender i EL-energi.
Anvendes både ved nye installationer men er
også særdeles anvendelig ved udskiftning fra
eksempelvis oliefyr eller pillefyr.

Varmepumpen har typisk en levetid på 20-25 år.
Den kræver minimal vedligeholdelse og et årligt eftersyn.

Sådan fungerer en luft til vand varmepumpe
En luft til vand varmepumpe, består af en indedel og en udedel. Udedelen trækker energi ud af luften udenfor og via indedelen anvendes den til at opvarme varmt brugsvand og rumvarmen via gulvvarme og/eller radiatorer.

 

 

Jordvarme

En jordvarme varmepumpe er EL drevet. Via indedelen anvendes den til at opvarme varmt brugsvand og rumvarmen via gulvvarme og/eller radiatorer. Moderne varmepumper er så effektive af de kan opvarme din bolig selv i hård frost, når blot anlægget er dimensioneret korrekt. Dermed har du ikke behov for en supplerende varmekilde.

Med en levetid på mellem 20 og 25 år er et jodvarmeanlæg en rigtig god investering. Det kræver minimal vedligeholdelse og et årligt eftersyn. Ved udskiftning fra eksisterende oliefyr eller lign. gør besparelsen på dit energiforbrug oven i købet, at et jordvarmeanlæg typisk er sparet ind efter 6-8 år.

Sådan fungerer en jordvarme varmepumpe
Et jordvarmeanlæg består af slanger i jorden og en varmepumpe der består af en indedel. Slangerne lægges i jorden i ca. 1 meters dybde Slangerne i jorden er fyldt med brine som pumpes rundt af
indedelen. Indedelen trækker energien ud af jorden/væsken.

 

 

 

 

 


Ring til os